Bucuria alergării și satisfacția rezultatelor

Bucuria alergării și satisfacția rezultatelor
Hai cu noi să găsim împreună bucuria alergării și satisfacția rezultatelor

Mulți sunt cei care încă mai identifică alergarea cu obligativitatea, fie cea a orele de educație fizică de la școală, fie cu competitivitatea dusă la extrem sau cu o formă de mișcare fără de care nu se poate slăbi.

AIUREA!


De ce?

Imediat după primii pași, copilul, își și încearcă „aripile” sub privirea, câteodată îngrozită, a părinților. La vârstă așa de fragedă, el nu are încotro. E un instinct adânc întipărit în genele lui. De acolo se strecoară în subconștientul său și prinde curaj să se desprindă de sol.
Asta se întâmplă pentru că avem nevoie să ne deplasăm mai eficient. Istoric vorbind, era vorba de viață și de moarte timp de sute de mii de ani. Așa suntem construiți. (punct)

Credem că merită să arunci o privire asupra acestei forme de mișcare și din perspectiva aiurelii impuse de societate. Nu de alta, dar așa putem să identificăm care sunt obstacolele care stau în calea noastră pentru a găsi plăcerea în acest sport. Dar în acest articol vrem să ne concentrăm pe ideea din titlu.

Indiferent dacă ești începător, re-începător, alergi constant sau doar te simți blocat oarecum, când vine vorba de alergare, dorim să îţi arătăm modul în care această activitate naturală poate să devină un stil de viaţă pe termen lung. 

Metoda pe care o folosim se numește:

Planificarea antrenamentelor de alergare pe baza urmăririi pulsului

Logică din spate este clară și ușor de înțeles. Am testat-o și noi pe piele proprie, cu rezultate îmbucurătoare. Ne-am specializat pe antrenamentele astfel planificate, iar acum împreună cu echipa HeartRun și cu colaboratorii noștri vrem să-ți arătăm avantajul științei sportului.

Și poate te întrebi ce legătură are știința sportului, urmărirea pulsului cu bucuria alergării!?

Cum te simți dacă trebuie să îmbraci costumul altei persoane? 
Așa-i că nu e prea confortabil!?
Dar dacă acel costum este făcut pe mărimea ta, cu culoarea pe care o preferi și în stilul tău?

Dacă un antrenament este croit pe tine, pe ritmul tău, posibilitățile tale, pe organismul tău, din majoritatea punctelor de vedere, suntem convinși că te vei bucura de el și vei găsi și tu motivul pentru a te bucura de fiecare pas petrecut în alergare.

Acest lucru ne dorim și noi, să împărțim cu tine bucuria alergării pentru ca să o redescoperi și să te bucuri de toate beneficiile ei, indiferent dacă ești începător sau ai rutina miilor de kilometri alergați anual.



Veniți să vă arătăm cum.




Pachete HeartRun:

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!